O nama

“Kada bi veći broj ljudi cijenio kuću više od zlata, ovaj svijet bio bi sretnije mjesto”, rečenica je iz kultnog Tolkienovog djela „Hobit“.

Hobbiton.ba je novootvoreno turističko naselje u srcu Bosne i Hercegovine. Nalazi se u općini Kreševo, točnije u selu Rakova Noga. Ono što čini posebnim ovo turističko naselje, jesu male zemunice odnosno replika „hobbit rupa“. Okruženi prekrasnom prirodom i planinama, uz cvrkut ptica i pogled na selo, čarobne kućice su tu da upotpune vaš odmor. Ono što će Vas sigurno oduševiti, jeste da svaka kućica nosi dašak kreševske povijesti, tradicije i znamenitosti. 

Hobbiton.ba nalazi se svega 7km od povjesnog grada Kreševa. Franjevački samostan i muzej, selo Vranci, Oberska rupa, svetište Deževice i planine su samo dio znamenitosti koje će Vam ostati urezane u sjećanju.  

Od Sarajeva smo udaljeni 40 kilometara, a blizu nam je i Visoko sa udaljenošću od 20 kilometara. 

Hobbiton.ba trenutno u ponudi ima dvije kućice za odmor, kolibu za zabave, šetnice kroz čarobnu šumu i najljepše zalaske sunca. Za kraj, neizbježno je spomenuti noćnu idilu koja će zasigurno ostati u Vašim mislima. Vidimo se!

logo

Tel: +387 (0) 63 695 962

E-mail:info@hobbiton.ba

Rakova noga bb

71260 Kreševo

Bosna i Hercegovina

Pravila privatnosti Uvjeti korištenja Kolačići

HOBBITON.ba - 2023 sva prava pridržana

Design and development logo